Speltas kviešu graudi

Speltas kviešu graudi

Speltas graudi ir vērtīgs minerālvielu un vitamīnu avots!

Speltas kviešu graudi ir izmantojami grūbu vietā dažādos ēdienos. Tie ļoti labi iederas zupās un sautējumos, piešķir saturu un svarīgumu vasaras zaļajiem salātiem, vai iepriekš izmērcēti var tikt pievienoti brokastu muslim vai biezputrai.
Speltai, kā jau graudaugam, ir augsts ogļhidrātu daudzums, taču iespaidīgi augsts ir arī olbaltumvielu un  šķiedrvielu daudzums. Papildus šiem svarīgajiem savienojumiem spelta satur arī ievērojamu daudzumu vitamīnu un minerālvielu.

Speltas kviešu graudi:

  • Veicina gremošanu
  • Palīdz kontrolēt holesterīna līmeni
  • Uzlabo asinsriti
  • Regulē hormonus
  • Uzlabo kaulu veselību
  • Paaugstina imunitāti
  • Kontrolē diabētu

Plašāk par to, kas ir Spelta un kā izmantot tās produktus, lasiet mūsu rakstu sadaļā.

Vitamīni un Minerālvielas

  • Dzelzs

  • Varš

  • Mangāns

  • Magnijs

  • Fosfors

  • Kālijs

  • Cinks

  • Selēns

  • Niacīns

  • Tiamīns

  • Vitamīns B6

  • Folijskābe

Pastāsti par mums saviem draugiem
  • Datums 10/28/2018

SAISTĪTIE PRODUKTI

Ievadi savu atslēgvārdu