Blog

Zaļie salāti ar speltas grūbām Vegānu gaumē

Zaļie salāti ar speltas grūbām Vegānu gaumē

Veselīgs un gards pamatēdiens vai piedeva pusdienām, vakariņām ar Speltas grūbām!
Kāpēc ikdienas maltītē izvēlēties tieši Speltas kviešu grūbas?
– Jo veselīgi – bagāti ar dzelzi un B grupas vitamīniem!
– Jo bagātīgi ar olbaltumvielām un vieglāk pārstrādājas organismā,
– Jo satur dabīgos cukurus, kas piešķir ēdienam labu un dabīgi saldu garšu.

Salātu pagatavošanai nepieciešamās sastāvdaļas:

Mērces sastāvdaļas:

  • Olīveļla
  • Sāls
  • Cukurs
  • Balzamiko etiķis

Zaļo salātu pagatavošana:

  1. Pārskata no piejaukumiem un tekošā ūdenī nomazgā no plēksnēm speltas kviešu grūbas,
  2. Liek vārīties sālsūdenī apm. 25 minūtes, nokāš un atdzesē,
  3. Kārto traukā salātu lapas, grūbas, svaigu gurķi, tomātus,
  4. Pārkaisa ar granātābolu vai citām sēklām un apslaka ar mērci.

Ēdam vietējo! Un mūsu gadījumā vēl vairāk – ēdam savējo!!!

Meklējiet Z/S “Zutiņi” Speltas kviešu grūbas, mannu un miltus veikalos un tirdziņos.

Pastāsti par mums saviem draugiem

Atstājiet komentāru

Related Posts

Enter your keyword