Veselīgs un gards pamatēdiens vai piedeva pusdienām, vakariņām ar Speltas grūbām!
Kāpēc ikdienas maltītē izvēlēties tieši Speltas kviešu grūbas?
– Jo veselīgi – bagāti ar dzelzi un B grupas vitamīniem!
– Jo bagātīgi ar olbaltumvielām un vieglāk pārstrādājas organismā,
– Jo satur dabīgos cukurus, kas piešķir ēdienam labu un dabīgi saldu garšu.
Salātu pagatavošanai nepieciešamās sastāvdaļas:
- Vārītas Speltas grūbas
- Cherry (ķiršu) tomātiņi
- Mazās spinātu lapiņas
- Svaigs gurķis
Mērces sastāvdaļas:
- Olīveļla
- Sāls
- Cukurs
- Balzamiko etiķis
Zaļo salātu pagatavošana:
- Pārskata no piejaukumiem un tekošā ūdenī nomazgā no plēksnēm speltas kviešu grūbas,
- Liek vārīties sālsūdenī apm. 25 minūtes, nokāš un atdzesē,
- Kārto traukā salātu lapas, grūbas, svaigu gurķi, tomātus,
- Pārkaisa ar granātābolu vai citām sēklām un apslaka ar mērci.
Ēdam vietējo! Un mūsu gadījumā vēl vairāk – ēdam savējo!!!
Meklējiet Z/S “Zutiņi” Speltas kviešu grūbas, mannu un miltus veikalos un tirdziņos.
